Vill du se min fitta

Vill du se min fittaNaturmänniska med glimten i ögat.
Hej, jag är en helt vanlig kvinna som har en dröm jag vill förvärkliga. Jag söker dig lite äldre man som vill titta på mig när jag onanerar, kanske ute i naturen eller på nån spännande plats. Kanske har jag sexiga trosor mm på mig. Kanske vill du se min fitta och utforska den närmare och känna på den? göra något mer….? Vi kan se var det tar oss. Jag är lite undergiven och mycket kåt av mig. Seriös. Kram på dig…!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

13 kommentarer

  1. skriv till mig!!! ja ÄLSAKAR naturen, och duuuu en present väntar utöver dig! vi kan säga ja älskar o betala. men ja vill ha en skön tur i naturen. sen bara säg vad du vill hA

    1. Hej,jag heter Magnus och du vill gärna träffa mig.Du får själv bestämma var vi skall ses,det bästa är om vi ses där jag inte kan se dig så får vi se om du tycker att jag är ok eller inte.För det är inte så kul om jag inte är till belåtenhet för då funkar inte någonting,det måste du hålla med om för det är inget kul om det inte stämmer i mellan oss.

      Många Hälsningar Magnus.

  2. Hej jag heter Magnus som du säkert vet,jag skulle gärna vilja träffa dig och se hur du ser ut.Sen får vi se hur det verkar mellan oss,det kanske går jätte bra vilket jag hoppas att det gör.Du har ju en väldigt go bakdel och jag hoppas att framsidan är lika sjön den,sen får vi se om du gillar mig vilket framtiden får utvisa.Men nu tycker jag att vi skall träffas på en plats där du kan se mig och jag inte kan se dig så får du själv avgöra om jag duger eller om du tycker att jag är ful det är upptill dig att avgöra.

    Många Hälsningar Magnus.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.