Knullad i röven

Knullad i rövenAnalsex!

Är en tjej på 32 år som vill träffa rätt man. Rätt man för mig ska vara över 40 år, ha stor kuk och veta vad han vill. Jag är undergiven och ställer upp på det mesta i sängen. Jag vill att vi även ska kunna ha ett förhållande utanför sängen där jag fortfarande är undergiven och du dominant. Älskar att bli knullad i röven så om det är er grej skriv till mig nu så att vi kan få till en trätt!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

4 kommentarer

  1. Hej,Analsex.Skulle vilja träffa dig om du känner för de.Jag blir så väldigt kåt när jag ser din bild på skärmen,då skulle jag vilja krama dig och kanske även pilla in kuken i din fitta.Men jag vill faktiskt gärna slicka dig också tills de går för dig,sen vill jag slicka igen och kanske de går då med de vet inte jag.Men om du känner för de så kan du väl svara om de passar för jag är väldigt kåt just nu.
    Många Hälsningar Magnus.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.