Jag är undergiven

Seriös kille under 35 sökes
Inte helt rätt sida att söka kille på kanske, men vem vet det kanske lyckas nån gång…Det jag söker e alltså en kille för förhållande…Givetvis kan man inte bara hoppa in i ett förhållande utan att lära känna varandra först….Vi skulle kunna börja med att chatta lite här eller på msn o se vart det leder. Jag e 100% seriös och det hoppas jag att du oxå är! Du kanske vill veta lite om mig…. Jag e en tjej på snart 22 år, lite mullig, men jobbar på att bli av med de extra kilona som finns. Är en glad och possiiv tjej som älskar djur och mysiga hemma kvällar…Självklart så älskar jag sex, både att ge och ta…Men framför allt så älskar jag när mannnen ger mig order på vad jag ska göra… Jag är undergiven! Så om du e dominant så e det bara ett stort plus….Sen finns det gränser för mig oxå på vad jag gör och inte gör, men det kan vi ta senare när vi bekantat oss lite med varandra… Om du tycker att jag verkar intressant så skriv! Jag ska förska att svara på dom mail jag får… Ha det bra! Kram

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

7 kommentarer

  1. hej jag tycker att du låter spänninade jag vill lär känna dig .. skriv om du vill prata mer .. de är min email .. eller du vill prata på mobil .. du kan få min nr via email puss å kram

  2. Hej, vet inte vad man ska skriva här ^^ Första gången, men jag ställer gärna upp på en dejt och lite smek med lite bonus 😉 Jag vill ta dig!

  3. Du verkar intressant och skulle gärna träffa dig! Svara gärna så inleder vi en kontakt med varandra 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.