Knulla en söt tjej ibland?

Söker en Älskare som vågar träffas
Hej! Jag är en gift tjej som söker lite bus i tillvaron och därför vill träffa en seriös älskare. Ingen ”runkare”, barnunge eller tjat gubbe utan en vanlig kille som vill knulla en söt tjej ibland. Skriv bara till mig om du har foto (vanligt porträtt) och vågar berätta vem du är jag träffar inte någon anonym människa. Jag är diskret och vill att du ska vara det samma även om min karl tycker att detta är okej. Kram från Lilla Mig

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

5 kommentarer

  1. Hej!
    Fantastisk presentation!
    Gift 38årig Sthlmskille som också söker bus i tillvaron.
    Mejla så kommer det bilder & utförligare presentation.
    //Bj

  2. Fin blå soffa du ligger på? Måste vara från Ikea eller?… samt jättefina lilla trosor!.. grymt hjärta man skulle kunna tro du har fått den som gåva av någon?..jeeey

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.