Jag tycker om att bli knullad

Jag tycker om att bli knulladFinska söker svensk man.
Hej hopp gummisnopp. Jag söker en smal, slät yngre kille som gärna får vara passiv eller undergiven. Jag gillar att suga, att bli slickad älskar jag, och att knulla. Jag tycker om att bli knullad men mer gillar jag att få knulla. Du ska ligga på rygg, gärna fastspänd med bojor/rep. Gillar även lite hårdare tag. Är dock i grunden en riktig kramflicka som även söker en pojkvän. Älskar att ha sex i alla lägen. Kan komma till sthlm med båten. Kan svenska!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

4 kommentarer

 1. Det är jag som du söker en ung kill som är 18 år , lite muskligt , jag har jätte stor ernfarenhet så att kan få dig komma 15 ggr i rad. jätte Romantiskt person.
  Hör gärna av dig om du är lika intresserad

 2. Vi passar jättebra för varandra .
  Jag är jätte romantisk kille , 18 år gammal fast , jag är väldigt erfaren kille som kan få dig komma hur mycket som du vill, är ute efter kälrek utan inte bara sex , vi kan träffas och du får bestämma själv om jag duger.
  Hör gärna av dig .

 3. Jag är jätte romantisk kille , 18 år gammal fast , jag är väldigt erfaren kille som kan få dig komma hur mycket som du vill, är ute efter kälrek utan inte bara sex , vi kan träffas och du får bestämma själv om jag duger.
  Hör gärna av dig .

 4. Hej, tänkte höra om vi kan träffas? Är en smal 17 årig kille som gärna prövar något nytt, Du får gärna knulla mig fastspänd om du vill.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.