Knulla mig i mörkret?

Någon dominant kille som vill knulla mig i mörkret? Tänder oerhört mycket på anonymsex. Just därför letar jag efter dig som är dominant och kan ta hand om mig i mörkret. Träffen sker hos mig. Eftersom det är många som skriver så är jag tvungen att välja dig som har bild och en kuk över 16+ (jag är jätte tajt där nere) För att fånga mitt intresse så skriv mer än ett hej. Ett tips är att skriva vad du vill göra med mig när vi ses!  Puss hej 🙂

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

5 kommentarer

  1. Jag vill holde om dig, varma dig i min stora arma. Låter dig känna mig mod din ryg och mellan dina runda mjuka lår. Jag vill gi dig jämn massage tillsammans med att min kuk böja att gro stor och hård upp av din ryg och ner mellan din gump.
    Mina är stora och långa nog att giva dig den största G-punkt massage, jag vet hur jag ska tillfredsställa dig

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.