Man som vill knulla mig

Man som vill knulla migHejsan! Är en kåt (nästan översexuell) erfaren tjej på 26 år som har provat nätsex förut men som är jäkligt sugen på att testa vad 2 killar kan göra tillsammans men även träffa en singelkille. Så jag söker en eller flera välutrustad kille/man som vill knulla mig och få sin stora härliga kuk avsugen av mig. Drömmer om att känna den i mig och få ta den i min mun o känna satsen rinna nerför mina kinder. Du måste som jag vara 100% diskret, då jag ej vill att detta ska komma ut. Låter det intressant så tveka inte o höra av dig väntar på svar !

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

7 kommentarer

 1. Hej . Jag är intresserad av att göra det. Jag är 33 år. Vackra utseende och kropp. Jag har en stor kuk. och stark

 2. Jag är 200% diskret och älskar dina tänker.
  Hör av dig om du är intresserad.
  Du har min dröm kroppen, jätte fint.
  pusssssss

 3. Hej!! Hur är det med dig.. har du som jag lite drömmar om spänningsfyllda möten??
  Vill du som jag släppa loss lite i ett kravlöst möte..
  kanske bara prata.. ja vem vet..
  kan ju va kul i allafall

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.