Vanligt härligt sex

Finns det nån seriös man som bor i Mariestad som är intresserad av ses med extremt kort varsel, spontana regelbundna träffar på vardags förmiddagar, tis. onsd, torsd? Mellan 36-40 någonstans där. Nån som gillar vanligt härligt sex utan massa udda kinky saker. Ser helst att du är singel, men inget krav då jag inte själv är det men då skall din partner vara medveten om vad du gör, då jag och maken inte har några hemligheter vill jag inte gå bakom ryggen på nån annan heller. Kanske inte blir massa träffar i sommar men några och kanske sedan lite mer i höst om allt känns bra? Söker alltså INTE flera olika män utan en enda man för flera träffar.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

  1. Jag är mannen för dig
    Bor ca 1 timme från mariestad o jag blev hård av din annons vilket ju måste peka på att vi ska få varandra till nya höjder av stimulans.
    Hör av dig
    [email protected]

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.