Söker snygga, sadistiska män, flera samtidigt

Söker snygga, sadistiska män, flera samtidigt

Det gick ju så rätt bra när jag satte in en annons sist, och det har blivit ett par träffar sedan dess. Jag har nu fått mersmak och testar igen med en ny annons! Jag vill nu träffa flera dominanta, sadistiska män (ni får gärna känna varandra sedan tidigare) för en riktig rapeplay-träff. Analt, wet, smisk/pisk, DP och munknull är lite av vad jag gillar, så ni bör vara intresserade av detsamma.

Om ni är intresserade får ni gärna svara på min annons och berätta vad ni gillar och vill göra med mig, så kan vi sen prata närmare om vad vi har för gränser. Ni behöver inte svara med en hel sexnovell (om ni inte inte har lust till det), men något mer utförligt än bara, ”Kåt?” eller ”Jag är intresserad” vill jag ha som svar från er. Puss!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *