Knull i Stockholm

Hej… Vill du precis som jag hitta ett knull i Stockholm eller åtminstone i mellersta Sverige? Jag har provat många sätt att hitta knull på, men aldrig riktigt lyckats! trött på alla fylla drägg till killar man träffar på krogen. Bestämt mig nu för att hitta en knullkompis på nätet som många mina vänner och bekanta gjort senaste året. Jag har inte riktigt bestämt mig om jag vågar visa mitt ansikte i samband med sexiga bilder på nätet, utan väljer nog ändå att inte göra det i första hand. Inne på kk – Kommer jag kanske med tiden våga ladda upp lite mer bild och film på mig själv. Skriv till mig eller mina vänner så börjar vi med att lära känna varandra online, innan vi bestämmer oss om vi kör IRL sen….

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

4 kommentarer

  1. Hej. Jag är helt intresserad. hur kan Jag träffa dig? Var bor du nånstans i Stockholm ? Jag kan komma till dig på ingång. väntar på ditt svar.
    puuuuusssss

    1. Hej. Jag bor i tensta spånga. Jag känner mig lite kåt idag och undra om du ville träffas i spånga ip så kanske jag ta dig hem till mig efter vi träffats.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.