Du får gärna ha intresse för hårdare tag/BDSM

Du får gärna ha intresse för hårdare tag/BDSM

Söker någon likasinnad. Att du har humor och inte är egotrippad är viktigt!

Du ska vara mellan ca 28-40 år.

Inga par, gifta eller folk som tänkt vara otrogna behöver svara mig tack!  Eller någon som vill köra upp en kukbild direkt i ansiktet på mig. Jag är lite mer svårflörtad än så ska du veta. Jag gillar mogna män som tar för sig i sängen!

Du ska helst bo i Skåne som jag, är det lönt annars? Söker inte webcam, telesamtal och sådant, OM det nu inte klickar med någon längre fram, då kanske förstås. Ha gärna foto på dig själv i profilen, jag vill gärna se hur den jag pratar med ser ut. Du får gärna ha intresse för sex med lite hårdare tag/BDSM.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.