Bli knullad av en annan man

Jag är en tjej på 38 år som söker en kåt kille. Jag är i ett förhållande men min pojkvän tänder på tanken av mig med en annan kille. Han vill inte vara med utan han vill bara veta när det sker. Han har fått mig att tända totalt på idén! Att bli knullad av en annan man känns pirrigt, förbjudet och fruktansvärt upphetsande! Jag gillar att suga kuk, min pojkvän säger att jag är fantastisk på att suga ;-). Sen gillar jag att bli tagen bakifrån, rida osv. Vill möta upp en fräsch (helt frisk, ren och nyduschad) för några snabba dejter. Vi möts, knullar och skiljs sen åt. 🙂 Låter det intressant? Kontakta mig!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej på dig sexig!
    Är en kille som är 36 år och väldigt intresserad av att slicka din fitta och knulla den.
    Bor i Kalmar men nu är jag i Göteborg för idag.
    Är du intresserad? Hör av dig till mig
    MVH Markus

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.