Tänder på unga killar

Tänder på unga killarYngre killar se hit: Jag är en 29-årig Stockholmstjej som är blond och har blåa ögon som tänder på unga killar 18-24 år. Gärna helt oerfarna. Jag ser bra ut och är kurvig med härliga stora bröst och nipprig slida, jag är naturligtvis 100 % diskret och renlig och det ska du också vara så klart. Låt oss upptäcka varandra i sköna diskreta träffar som vi kommer att uppskatta båda två!!! Jag bor i Södertälje men kan tänkta mig att resa om så kanske behövs eller du kanske har vägarna förbi mig?

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

13 kommentarer

 1. Hej är en 25årig kille från Södertälje som skulle vilja att knulla din fina kurviga kropp 😉 rätt så stor kuk och kan använda den vad jag har hört iaf 😉

 2. Hallå där.

  23 år gammal man här som är intresserad.

  Hoppas du hör av dig så kanske vi kan skriva lite och se vad som händer.

  P.S tänk inte för mycket på namnet till min epost då den är oseriös.

 3. Hej är sugen på din kurviga kropp och dina stora bröst som jag vill suga på hör av dig hoppas vi kan ses och ha det trevlig jag och du

 4. Hej är en kille på 20 år och är nästan helt oerfaren när det kommer till sex.

  Skulle gärna vilja träffa dig för kåta träffar ..

  Hur jag ser ut och sånt kan jag skriva/skicka till dig på mail om du är intresserad!
  Hoppas du hör av dig
  Ps kommer från Uppsala

 5. Hej hur är läget? 😉

  Kille på 23 år från Halmstad som är helt oerfaren, vill bli upplärd av någon som verkligen vet vad den pratar om så att jag kan ge tjejer det dem verkligen vill ha i sängen sen!

  mvh Joacim

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.