Söker kille för sexträff

Hejsan, jag vill bli fistad!

Först och främst vill jag säga att detta är exakt samma annons som innan men hittade inte det jag ville ha så försöker igen så snälla följ nu prickarna, blir bara tråkigt för oss båda för jag skiter totalt i argumentet ”men du hade gillat det ändå ;)” för den är bullshit. Jag söker kille för sexträff inget annat.

Du ska ha följa dessa:

  • Du är en kille mellan 18 – 30 varken mer eller mindre och är du 31 så är det synd för dig.
  • Du är vältränad eller smal (har fobi för fetma :/)
  • Du är singel, inga par eller gifta/sambos ni får ha sex själva.
  • Till sist du bor nära Växjö och nej jag tänker inte komma på semester till Stockholm etc. Men du kan få komma till mig om du kan räkna bara med att betala hotellrummet själv.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *