Utforska min undergivna sida

Hej! Jag är en tjej på 18år som i princip sen puberteten varit nyfiken på äldre, dominanta killar/män. Har dom senaste två åren flitigt använt tinder men aldrig hittat vad jag söker, tror jag är lite petig men vafan, det får man väl vara?

Söker män som är fräscha och i 24-40 års åldern. Helst inte yngre och absolut inte äldre. Gärna erfaren och sugen på att både snacka och ha kul OCH sedan utforska min undergivna sida.

Är helt klart en teaser och gillar att retas, så är inte direkt ”sitta still och vara tyst” typen, men är öppen för det mesta och vill prova på allt möjligt och ha mycket sex. Ansvaret lägger jag i dina händer! Jag bor hemma så det finns i princip ingen möjlighet att ses hos mig. Vi kan träffas ute på stan för en öl eller fika eller middag först, eller hemma hos dig om du hellre vill det. Innan vi ses vill jag byta bilder och känna mig helt bekväm med dig. Hörs vi?

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *