Att mannen knullar mig

Är en kvinna på 32 år som är BS. Det var länge sedan jag var med en tjej nu så söker ett par där tjejen är BS. Jag är gärna med er båda två men jag gillar bara mjuksex. Gillar att slicka och suga länge och väl. Vill gärna att kvinnan slickar mig och att jag suger mannen, det är en dröm jag har haft länge.

Eller att mannen knullar mig antingen i fitta eller i stjärten och att jag ligger mellan benen på kvinnan och lapar i mig safterna. Vi är allihopa friska och rena. Vill helst att ni är äldre än mig men det är inget krav från mig. Jag finns i Göteborg och vill att ni finns i närheten för snabbare träffar. Hör av er till mig nu om ni vill knulla mig så får vi se vad som sker. Puss och kram.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *