Oralsex är viktigt

Hej där! Har testat med en annons tidigare men där dom flesta inte respekterar det jag söker, men vi testar igen 🙂 Söker en enkel, kul och spännande kk-relation med EN välutrustad man där vi har kemi, passion och spänning. Vi ses när båda kan för att skämma bort varandra med massa njutning och glömmer allt annat för stunden. Återkommande.

Underbart va? Mycket kyssar, förspel och hetta… Även om en snabbis kan vara minst lika härligt när vi lärt känna varandra 😉 Oralsex är viktigt, både att ge och få. Så vad går jag igång på, vem ska du vara? Du får gärna bo centralt som jag och att du är välutrustad, singel och hetero är ett måste då jag vill ses på lika villkor.

Till utseende går jag igång på långa män, gärna stor/stark/stabil till kroppsformen så jag får känna mig som en kvinna i sällskapet då jag själv inte är så petit. Går igång på välutrustade män som är ödmjuka och sätter kvinnans njutning i fokus för din kommer alltid vara i fokus för mig. För att du ska gå igång på mig behöver du gilla en kvinna av modell större med extra former, en rund och mjuk kropp som alltid doftar gott. En tjej som längtar efter att bli förförd av någon och få känna sig kvinnlig med dig. Som intresseras av män som är villiga att lägga lite tid på en trevlig konversation till en början för att sen ta ett glas ute tillsammans och se vart det leder 🙂 Allt handlar om ett samspel. Finns du här inne? 😉

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

4 kommentarer

  1. Jag vill bara knulla din fitta känna din mun mot min hårda kuk Sen vilja spruta din mun full med sperma

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *