Jag har härliga kurvor, söker massage och mycket mer

Jag har härliga kurvor, söker massage och mycket mer

Söker efter en snäll och rolig svensk man för återkommande sexträffar där vi kan utvecklas tillsammans. Du älskar mina kurvor och stora härliga bröst som du alltid vill smeka… Du vill alltid se och höra mig njuta av den behandlingen. Du vet precis hur du får en högpresterande, stressad tjej att slappna av och känna sig fullständigt bekväm! Jag är intresserad av allt från en helt vanlig massage till en mer erotisk massage och mer än så! Du vet att vi måste ses några gånger först för att jag ska kunna slappna av totalt. naturligtvis vill jag även att du slickar min våta fitta!

I början av vår bekantskap vill jag att det ska vara helt utan krav på motprestation från min sida – det är något som kommer med tiden. Du ska precis som jag givetvis kunna verifiera dig med foto med mera via mail.

Då jag eventuellt bjuder in dig till mitt hem är det av yttersta vikt att jag verkligen känner mig helt trygg med dig. Svara enbart om du är en man som verkligen genuint älskar att ge kravlöst till en kvinna, stämmer in på mina önskemål i övrigt och är seriöst intresserad av en bekantskap med mig.

  • Du är en svensk singel man i åldern 35 till 50 år.
  • Bor i eller nära Stockholm.
  • Du presenterar dig med bilder.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

  1. Äckligt rumpa och du krav att det ska vara Svenne?
    Invandrare orkar inte att knulla sånt äckligt rumpa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *