Lagom dominant

Du ska veta hur man tillfredsställer en kvinna så hon blir helt beroende av dig, lagom dominant så man känner sig säker och åtråvärd, passionerad och sensuell så det behövs inga ord. Det jag vill uppnå: Du tar mig med storm. Du vet att endast din närhet får mig att skaka av åtrå och du vet varenda punkt på min kropp som är extra känslig och ger den respons du önskar. Du får en alltid att känna sig speciell.

Du behöver befinna dig i tillräckligt närhet för att träffas 2-3 kvällar i veckan minst, och detta inte korta stunder utan ev övernattning, och inte helgen inräknad. Det underlättar främst om du har bil.

Du behöver vara lite större utrustad än normalt för att jag ska kunna känna dig överhuvudtaget. Du måste älska att kyssas, hångla, då detta är mycket av det som får mig igång.

Jag behöver finna attraktion till dig fysiskt.. Detta är den svåraste delen då jag behöver bli smått kär i dig. Mogen, tränad eller med lite extra hull, men sedan är det främst ansiktet som jag kollar på. Ett fint leende gör mig alldeles varm.. tenderar att glla ungdomliga ansikten. Vårdat skägg kan vara snyggt också, men inte ofta jag gillar ansiktsbehåring. Ålder 18-40, du ska vara singel då jag har full respekt för andras förhållanden

Du ska heller inte ligga med andra kvinnor vid sidan av mig, har ingen lust att ha buksystrar till höger och vänster eller oroa mig för STDs.

Rak och ärlig kommunikation är det jag tror på.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

3 kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.