Kvinna som älskar mjuk sex

Kvinna som älskar mjuk sexEn vacker kvinna söker en vän och event älskare då min man har problem med hälsa… Är ute efter en FAST ÄLSKARE och inget äventyr! Jag är seriös kvinna som älskar mjuk sex men inget varken analt eller kinky!!! Erfaren, mjuk i sättet, mycket feminin och renlig! Men kan vara hård mot otrevliga människor! Jag vet vad jag vill ha i sängen och ställer höga krav både på mig själv och min event. älskare! Har inga planer på att lämna min man… Tack och lycka till!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

7 kommentarer

  1. Det är jag som du söker en ung kill som är 18 år , lite muskligt , jag har jätte stor ernfarenhet så att kan få dig komma 15 ggr i rad. jätte Romantiskt person.
    Hör gärna av dig om du är lika intresserad

  2. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har aldrig vänt mig hit men mitt sista förhållande var dåligt men WOW vilket sex vi hade

  3. Bättre sent än aldrig 🙂 hoppas du hör av dig 😉 är en erfaren kille på 26 år och kan säkert ge dig va du letar efter !

  4. Låter helt okej. Seriöst utan krav. Passar mig bra. I liknande sits själv.
    Låt oss träffas och se vart det bär.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.