Du ska kunna knulla

Du ska kunna knullaSnygg, tight yngre kille för skön sex ett par timmar någon sen em/kväll vardagar i Västerås där jag har plats. Du är hetero,trevlig och har koll på allt i ditt liv, lever du i en relation är det ett plus. Verifiering via tfn (båda lämnar nr) och träff planeras in, inga spontana träffar samma dag. Du ska kunna knulla och spruta och ladda om ganska snabbt så vi får ut maximalt av vår träff, ja jag är mycket kåt och behöver mycket kuk. Bilder på kuken här ett absolut krav.Svara nu läckerbitar så vi kan knulla skönt redan nästa vecka, puss 😉

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

8 kommentarer

 1. Hej! Perfekt att jag hittade din annons nu. Skriv till mig så kan jag verifiera mig och visa vem jag är. 🙂

  MvH johan

 2. Jag skulle kunna ge dig de du vill ha och de är mycket kuk eftersom jag sprutar mycket och laddar om ganska snabbt

 3. hej, kille med 23 cm som kommer mycket laddar om rätt fort och kan knulla hyfsat länge hör av dig om du är intreserad

 4. Söker sy fortfarande en kk? För jag är intresserad av att mötta dig,
  Om du vill prata med mig mer kika mig. ( a1b1c1d1e10)

 5. Söker du fortfarande en kk? För jag är intresserad. Kika mig om du vill bestäma något ( a1b1c1d1e10

 6. Hej,

  Först vill jag säger att din röv är DELICIOUS! Mitt namn är Peter jag är 27 år, jobbar som kommunikationschef, tränar 5 gångar i veckan och är välutrustat, jag kan så klart verifiera mig och skickar allt bevis du behöver, hoppas jag får chansen för att slicka dig över allt och ge dig den bästa orgasme!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.