Inte bara komma och knulla

Finns det ingen? Har en undran fast det här är en sexsida det är jag medveten om så undrar jag om det inte finns någon trevlig kille / man som kan tänka sig att lära känna en lite .. Inte bara komma och knulla en direkt som alla verkar vilja… Jag älskar sex i alldeles former men man vill ju kunna ha något mera utbyte av den andra … Men vill att ni ska ha kort på sidan och ej vara under 20 eller över 40 år. Jag tänder muskler . Bara för jag själv är stor och mullig så tänder det inte mig hos killar. Tänder inte heller på orakat

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Hej finaste!

    Jag vill jätte gärna lära känna dig och inte bara ha sex men ha lite kvalitetstid med dig, jag tränar 5 gångar i veckan och är alltid rackat! Hygien är typ det viktigaste för mig, har också en kuk du hade gillat. Hör av dig 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.