Rejäl kuk att knulla

rejal-kuk-att-knullaSöker dig snälla man med stort där nere!
Har länge fantiserat om en riktig rejäl kuk att knulla med, har du en sådan så skiv och skicka en bild så kanske jag hör av mig. Jag själv är en nyfiken kvinna i sina bästa år, dock har jag gått upp lite i vikt sen min sambo tog fotot på mig, men jag är fortfarande tight nere i hålet 😉 Sambon vet inte om detta. Och eftersom han är utrustad med en ”modell mindre” skulle han säkert bli sårad om han fick veta att jag letar efter en bamsing på nätet, så diskretion är av yttersta vikt. Tack

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

5 kommentarer

  1. Mycket intressant. Jag är nyfiken, snäll och har en riktig rejäl kuk. Diskret jätte viktig för mig.
    Var bor du nånstans?
    Vi hörs
    Simo

  2. Hej,
    Wow vad du är snygg !! Läcker bild och i närheten av Stockholm också !!! Mumsigt !! Vill du hitta på nåt tokigt…. vill gärna hitta på bus … Kungsholmen 38 år, blond, Bj

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.