Knulla mig hemma

Hej!

Jag söker en trevlig och rolig kille att kunna träffa regelbundet för att knulla mig hemma! 🙂 För tillfället är jag inte det minsta intresserad av ett förhållande då jag har andra saker jag måste fokusera på i mitt liv.

Spelar ingen roll om du har bild eller inte, dock är det alltid trevligare att kunna se vem det är man pratar med 🙂 Däremot måste du ha tillgång till bilder om du vill att det ska bli mer än prat. Är du över 30 år så kan vi visst det prata, men det kommer garanterat inte att bli mer än så då jag tycker att det är för stor åldersskillnad 🙂

Jag har absolut ingen lust att bara diskutera sex fram och tillbaka, utan vill kunna föra ett normalt samtal. Däremot kan det samtalet gärna innehålla sexprat, men inte vara största parten av det 🙂 Är det något du undrar över så är det bara att fråga på och se om du får ett svar tillbaka 🙂

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

6 kommentarer

  1. Hej! Är en 19 årig kille, öppen för det mesta. Har gott om fritid och kan i princip träffas då du kan. Tar gärna mig tiden att ta hand om dig. Absolut inte intresserad av förhållande själv, mejla gärna mig 🙂

    [email protected]

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *