G punkt stimulans

Jag söker en man mellan 35-50, med hyfs och vett, Välklädd och sinne för humor. Europeiskt ursprung. Jag vill ha rubbet! Jag menar massage.. Sex vaginalt, oralt och anal stimulans om du har gjort analt förut vill säga. G punkt stimulans. Heta kyssar. Gott om tid, stanna upp… Pulsen är snabb och jag är het som fan. Njut! Inte intresserad av Bdsm och fetischer, respektera det. Jag gillar att ge njutning också, jag vill testa stimulera din G punkt… jag tänder på att se en mans upphetsning och hur han låter.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Hallo du kann testa allt på mig. Jag kommer även att massera din G-punkt tills du skriker av kåthet och har en fontänorgasmus. Tyvärr är jag 52 men uthållig, en härligt stor kuk med megga ollon att suga . är en vän av tvål och vatten dvs hygien,,,ett måste
    om man skall ha härlig bekymmers fri och sex i kojerna på mi segelbåt….

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *