Knulla på diskbänken

knulla-pa-diskbankenLoverboy sökes

Med min mans goda minne söker jag en riktig loverboy. Tänk dig att vi ses på nån mysig bar i Stockholm city, äter en bit och tar en drink. senare glider vi hem till dig eller möjligen till något hotellrum. Där finns en flaska champagne och kanske några jordgubbar, dämpad belysning, tända ljus och soft musik, kanske jazz. Vissa gånger har vi utdragen, långsam sex, andra gånger hinner vi knappt hem innan vi kommer att knulla på diskbänken.

Du måste vara seriös i så måtto att du ska gilla att förlora dig i bra samtal och vara intresserad av relationen mellan man och kvinna på ett sensuellt och sexuellt plan. Däremot behöver du ju aldrig ta ansvar för att det ska ”bli” nåt, binda dig osv. Om det funkar kan relationen pågå under längre tid. Eller så dansar vi en sommar… Jag är en välutbildad kvinnlig chef på 43 år som gillar musik, konst, att röra på mig och vara utomhus.

Vill ha mer sensualism och sex i mitt liv med en man som inte är rädd för närhet, sensualism och som vill busa. Du år beredd på att även träffa min man, och kanske är han med oss någon eller några gånger i början. Du är välutbildad och vältränad, bor i Stockholm och är mellan 35 och 50 år. Du är antagligen singel, men om inte så ska du inte gå bakom ryggen. Du måste kunna skriva ett längre, intressant svar. One-liners göre sig icke besvär.

Och du, och detta är helt nödvändigt: skriv i ditt svar tydligt att du läst denna annons. Jag har fått drösvis av svar från män som inte gjort det och därför inte alls fattar vad jag är ute efter. Förlita dig inte på att jag bara läser din profil. Om du är seriöst intresserad av att svara på denna annons så tag dig tid att skriva ett intressant och givande svar till mig.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Hej, adda mig på snap om du har (philiplowgren) eller email.
    Ser fram emot att ha kontakt men dig och är villig att göra allt du vill med mig!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.