Jag vill gärna träffa en bisexuell man

Jag vill gärna träffa en bisexuell man som tycker om att dela med sin partner. Jag har en superhärlig bisexuell polypartner idag och jag önskar en man till som vi kan njuta med, i första hand tillsammans med min partner. Det är det jag söker främst men stämmer allt så kan även du och jag träffas i vår egen relation.

Ålder 40-55 år och vara chosefri, öppen och humoristisk. Att dela innebär att du och jag berättar om våra sexuella möten och det är viktigt att du njuter av att dela verbalt med mig. Du ska DIGGA det och allt sker öppet och helt ärligt!

Finns du som bor i hyfsat nära mig (Alingsås) så hör gärna av dig. Kemi måste finnas och en första IRL-träff utan sex är det som gäller. Själv tänder jag mest på längre och lite större/välbyggda män så det är en liten hint om vad jag triggas av. Men allra viktigast är att du och jag funkar ihop och att du och min partner också klickar och tänder på varandra.

Hör av dig berättar jag mer!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.