Helt vanlig sex

helt-vanlig-sexJag är en singel och fri obunden tjej från Sthlm som letar efter en vettig, skön, trevlig kramig snygg och smal/tränad ung 19-27 kille för lite umgänge, umgänge även utan för sängen, kan bli några ute kvällar, middag tex, sex är självklart ett stort intresse, men eftersom jag har vart singel rätt längre vill jag ta det lite lugnt, men jag älskar sex inget udda/ anal sex el något, utan helt vanlig sex! Förhoppningsvis är du en oerfaren kille som inte haft många kvinnor, och älskar o avgudar äldre kvinnor trots allt min ålder 31 år, jag tänder liksom på yngre killar inte tvärtom! ++Om du låter kvinnan styra det hela , för jag älskar förföra dig på mitt sätt! Men jag är tyvärr inte ute efter några one night stands, el åka till Skåne , el Norrland för att hitta dig, och förväntar mig att du finns i Sthlm el i närheten. Du måste visa respekt, kunna ta ett nej. Jag älskar att få massa komplimanger + uppmärksamhet, vilket du bör kunna ge….. Klarar du av alla dessa önskemål, hör av dig då! Puss!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

4 kommentarer

  1. hej hej!
    kille på 20 år här som bor i sthlm. är oerfaren när det kommer till sex men vill jättegärna lära mig så mycket som det går. är en trevlig och vanlig kille som pluggar och tränar om dagarna men saknar lite spänning i vardagen, skulle verkligen vilja träffa någon som kan lära mig lite saker. jag är säker på att en snygg kvinna som du kan lära mig allt jag behöver veta för att kunna tillfredsställa kvinnor på rätt sätt. hör av dig på emailen om det låter intressant!

  2. Jag är jätte romantisk kille , 18 år gammal fast , jag är väldigt erfaren kille som kan få dig komma hur mycket som du vill, är ute efter kälrek utan inte bara sex , vi kan träffas och du får bestämma själv om jag duger.
    Hör gärna av dig .

  3. Hej, jag är oerfaren när det handlar om sex men vill gärna lära mig!
    Jag tror du skulle vara den perfekta, hör av dig med en en meddelande om du vill.

  4. Hej snygging, är 24 år och oerfafen! Vill ha en ordentlig sex gud som kan lära upp mig! Kommer upp till Stockholm för att spruta för dig 😉

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.