Du skall knulla mig!!

Jag söker en man. Kraven är att du inte har kraftig övervikt annars skall du se normal ut. Du skall vara 55 år eller äldre. Gärna över 60… Du skall tända på en tjej 40 år yngre än dig. Det är viktigt att jag gillar din kuk så ett krav är bra kuk bilder innan något leder någonstans. Det spelar ingen roll om den är liten eller stor eller rakad eller hårig. Det viktiga är att den är estetiskt tilltalande och att jag kan få suga dig riktigt kåt innan du knullar mig. Du skall slicka mig!!! Du skall knulla mig… När du har kommit så kommer jag suga dig ren och hård igen. Jag uppskattar om du också gör rent efter dig. Behandla mig som en lyxhora. Du skaffar hotellrum. Du ser till att vi kan dricka ett glas vin. Du ser till att jag får njuta… Så ser jag till att du får njuta. Vi träffas för att komma i gemensamma orgasmer.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.