Söker sexuell intelligens

Söker sexuell intelligens, nån att lära känna, med känslomässig närvaro och att först därefter inleda och utveckla en sexuell relation när man känner sig bekväma och avslappnade med varandra, en reell attraktion i verkligheten och sexuell kvalité. Hjärnan är människans mest erogena zon. Sexualitetens hjärta anser jag sitter i intellektet, självbild och förmåga till upplevelse och inlevelse… kombinationen fysiskt sex och emotionell närhet och intellektuell växelverkan .. det fysiska minnet av den nära kontakten, känslan och lusten..är nåt helt annat än sporadiskt sex med någon man inte känner..

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

7 kommentarer

 1. Hej!

  Först vill jag säger att jag älskar din rumpa ” AMAZING”
  Mitt namn är Peter/Nesha och vill jätte gärna lära känna dig och spendera tid med dig, hör av dig och du kommer inte ångra det lover jag.

 2. Hej,
  Vad du skriver tycker jag är mycket bra , anser också att sex utan att använda sin hjärna är fel. Sporadisk sex är bara en akt för att tillfredställa ett tillfälligt behov och har inget känslomässigt värde.
  Hör av dig om du vill.

 3. Du har skrivit något av det finaste jag har läst i en kontaktannons. Håller verkligen med om att hjärnan är den mest erogena zonen. Den gör fantasierna till sinnliga njutningar, bubblande som champagne som går som elektricitet mellan kropp och själ. Ut i Världsrymden i extas och tillbaka igen i en varm glöd. Att lyhört känna av sin kärlekspartner i ett samspel, att spela på varandras fysiska landskap som på finstämda instrument. Att nyfiket utforska erotiken som en livskrydda. Att tändas av ord och beröring. En nyfiken tunga. Ömsom fjäderlätta, ömsom fasta greppande händer. Ja dig skulle man vilja möta !

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.