Trekant med en till tjej och en kille

Är en ung tjej i 21-års åldern som har börjat fantisera mer och mer på en trekant med en till tjej och en kille. Helst skulle jag vilja träffa ett kk-par just för att inga känslor ska orsaka något problem. Ni ska vara vältränade och fräscha då jag själv är det.

Hade varit sexigt ifall tjejen har stora bröst då jag själv har små fasta bröst men det är absolut ingen ideal breaker. Så även tjejer med små bröst kan svara mig, men du får inte skämmas för att visa tuttarna. Hade gärna velat ses ute först för att känna av kemin mellan oss tre eftersom kemi är A&O när det kommer till bra sex. Om det hade klickat och funkat bra mellan oss hade jag gärna sett att vi fortsätter att ses för fler tillfällen.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *