Söker ett lite mera stadigt sexförhållande

Söker ett lite mera stadigt sexförhållande

Hejsan! Jag söker efter en kille för något mer fast, stadigt och långvarigt sexförhållande, jag vill inte ligga med vem som helst, gillar inte att behöva använda kondom och kommer att vara mycket försiktig med vem jag tar kontakt med här.

Det här letar jag efter: Du är mycket dominant i sängen, gillat lite lätt bdsm, lite hårdare sex, och kan ge mig ge mig lite smisk. Men gillar även: fontänorgasmer, fisting, analsex, utomhussex, ”lättare strypsex” är något som jag tänder på väldigt mycket, men inget våld, men gärna lite rollspel.

Du får gärna vara bisexuell men det är inget måste men du kanske gillar att suga lite på dildos och sexleksaker. I längden söker jag egentligen inte bara efter ett sexförhållande utan hoppas förstås vi kan klicka på båda sätten.

Du är så klart singel som jag och bor inom räckhåll. Inget distansförhållande är av intresse från min sida. Sen gäller förstås ärlighet framför allt. Du ska kunna visa upp legitimation på att du är minst 25 år eller äldre.

Jag söker inte efter någon i specifik ålder men du måste vara från 25 år och uppåt, jag är något lite nyfiken på äldre män som ser ungdomliga ut. Enbart seriösa svar är av intresse och finner jag inte vad du skriver till mig intressant så svarar jag helt enkelt inte. Mvh!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.