Förför och knullar mig

forfor-och-knullar-migUng tjej – Trekant (kanske)?

Hej. Är en rödhårig flamma på 25 år, ser bra ut och jag tycker om att se hur andra män tittar på mig o blir tända. Speciellt på sommaren då jag ofta går ganska lättklädd. Jag fantiserar ofta om hur en annan man ( än min kille ) förför och knullar mig framför honom men min kille vet inte om detta och jag vågar inte prata med honom om det. Jag har nu för första gången tänkt mig våga söka en man och se hur det blir! Jag har ingen erfarenhet av detta men vill gärna prova på . Din ålder har ingen betydelse, du kan gärna vara äldre men du måste vara ren och frisk liksom jag och välutrustad med en stor grov kuk. Eftersom jag är sambo så måste det ske mycket diskret. Skriv och berätta om dina fantasier, gärna med bild på dig.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

6 kommentarer

 1. Hej! Är en kille på 23 som finns i södra Sverige, skulle blir kull att träffa dig och se vad det kan leder till. Har atletisk kroppsbyggnad med bra utrustning, är öppen för det mesta, hör av dig. //Amir

 2. Hej! Skulle gärna ställa upp på både dig och din lekkamrat! Finns runt Gbg området! I 20års åldern! Hör gärna av dig!

 3. Hej,
  Wow vad du är snygg !! Läcker bild och i närheten av Stockholm också !!! Mumsigt !! Vill du hitta på nåt tokigt…. vill gärna hitta på bus … Kungsholmen 38 år, blond, Bj

 4. Hallå där,

  23 år gammal man bosatt i närheten av Stockholm som är intresserad av träff.

  Hoppas du skriver så kan vi ta detta vidare.

  P.S tänk inte för mycket på namnet till min epost då den är oseriös.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.