Knulla med två män

knulla-med-tva-manTvå killar!

Hjälp att förverkliga mina drömmar. Jag är en tjej på 32 höstar som länge fantiserat om att knulla med två män. Än så länge har det aldrig blivit av men jag ger inte upp så lätt. Jag är inte jättesmal men inte heller tjock, jag är väldigt öppen och spontan och vägrar att dö nyfiken. Så hjälp mig, snälla! Kanske är ni två kompisar? Ni ska vara friska, renliga och diskreta. Jag har en lägenhet i centrala Stockholm där vi kan vara för våra träffar. Kondom ett måste men analsex går fint

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Hej . Min bror och jag bor ensam. Jag kan ha sex med dig. Jag är för mig själv, jag kan göra dig väldigt glad. Jag har en stark Big Cock 18 cm

  2. Jag är jätte romantisk kille , 18 år gammal fast , jag är väldigt erfaren kille som kan få dig komma hur mycket som du vill, är ute efter kälrek utan inte bara sex , vi kan träffas och du får bestämma själv om jag duger.
    Hör gärna av dig .

  3. Tja vi är två arbetskamrater som skulle kunna fylla upp dina håll om allt går vägen hör av dig om du är intresserad av att bli ordentligt fylld i dina hål

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.