Singelman se hit, här finns en kvinna för dig

Singelman se hit, här finns en kvinna för dig

Jag söker ganska långsiktigt efter mannen i mitt liv, därför vill jag gärna dejta de män som faller inom ramen för vad jag söker. Sen någon gång, rätt som det är, så kanske kärleken finns där…

Du bör vara ca 180-190 cm lång, inte ha någon kulmage, vara någonstans mellan 36 och 47 år, ha en bra hållning och vara helt rökfri. Du lever naturligtvis ett mycket aktivt liv. Du fattar snabbt, har en bra slutledningsförmåga och fingertoppskänsla för allt vad du gör och säger.

Du gillar sex med mycket kyssar och smek precis som jag. Såklart gillar du lite mer avancerad sex och gärna då att ha sex på flera… Jag önskar mig till exempel en trekant med två killar någon gång…

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.