Bunden och utnyttjad av en man

bunden-och-utnyttjad-av-en-manHeja, jag är 31 år och finns i södra Sverige, jag är sekreterare på dagarna och yogainstruktör på kvällarna, ser normal ut och är gift sedan några år tillbaka. Jag är ganska oerfaren på sexområdet, jag och min man har inte haft det bästa sexlivet och jag tror att livet måste ha mer att erbjuda än detta. Jag känner nu att något fattas här i livet och söker därför efter en erfaren man som kan ta hand om mig och visa vad jag missat här i livet. Har en del fantasier om att bli bunden och utnyttjad av en man. Jag bil helt andfådd när jag tänker på dessa fantasier. Snälla någon hjälp mig…Jag är väldigt blyg men skriv ett brev till mig vad ni vill göra med mig, om ni får min lusta att vakna så fattar jag nog mod och hör av mig till er.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Jag kan hjälpa dig med dina behov är 24 år gammal och är välutrustad och ser bra ut . Hör av dig om du e sugen

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.