Pröva på en riktigt kuk

prova-pa-en-riktigt-kukÅterupptäck min lust

Hej alla sextokar där ute, jag e en 35 årig tjej, men i sinnet så blir jag aldrig äldre än 19 😉 Jag har precis återupptäckt min sexlust, efter att ha levt med en kvinna i några år nu är jag mogen för att pröva på en riktigt kuk. Jag har min tillåtelse av min flickvän att göra detta. Men jag letar inte efter något förhållande, utan bara efter en man som kan sina saker i sängen. Eventuellt kan det bli en trekant om det finns intresse från alla parter. Längtar.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

4 kommentarer

  1. Hej på dej pröva på en riktig kuk.Jag heter Magnus som du nog redan vet.Jag skulle vilja prova på att ha sex med er om ni tycker att de går bra om din flickvän tillåter de.Men jag skulle vilja slicka din mus tills de gick för dig och sedan den andra också om jag får för de är väldigt skönt för jag har hjort de innan som var underbart.Men du får prata med din flickvän om hon inte vill vara med på detta för de är väldigt skönt och sen kan jag knulla er båda två och ni kan få i båda hålen och kanske i munnen med.Men du jag bryr mig inte om hur ni ser ut bara jag får knulla er för de vore väldigt skönt för jag är sten-kåt de ska ni bara veta för jag har inte knullat på över ett år nu.
    Många Hälsningar Magnus.

  2. Hej . Det är en vacker sak .. att bruket av oskyddat sex med två samtidigt … Jag skulle vilja göra detta en hel del … Jag kan vara glad när du sover med mig … jag har stor kuk. .. Jag inte ha sex under tre år

  3. Hej,
    Wow vad du är snygg !! Läcker bild och i närheten av Stockholm också !!! Mumsigt !! Vill du hitta på nåt tokigt…. vill gärna hitta på bus … Kungsholmen 38 år, blond, Bj

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.