Jag älskar bakifrånknull

Jag älskar bakifrånknullBakifrån!
Jag är en tjej som vill träffa en kille som liksom jag älskar bakifrånknull i både fitta och anal. Jag bor i Stockholm och vill helst att du kommer härifrån eller att du har bil så vi kan träffas snabbare och ofta. Hör av er till mig nu så får vi se vad som händer. Puss och kram så länge.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

12 kommentarer

 1. hej hej!
  kille på 20 år här, bor i sthlm när jag pluggar så skulle gärna vilja träffa dig. har dock inte så mycket erfarenhet med sex men jag är bombsäker på att en snygg tjej som du kan lära mig allt jag behöver veta för att kunna tillfredsställa en kvinna på rätt sätt. snygg röv har du också skulle inte säga nej till att knulla dig bakifrån 😉 hör av dig om det låter intressant är sjukt kåt hela tiden! 😉

 2. Hej,
  Jag är intresserad och jag har en stort erfarenhet jag vill gärna träffa dig.
  Hör av dig om det låter intressant.

 3. Hej,
  Wow vad du är snygg !! Läcker bild och i närheten av Stockholm också !!! Mumsigt !! Vill du hitta på nåt tokigt…. vill gärna hitta på bus … Kungsholmen 38 år, blond, Bj

 4. Hej,
  är du fortfarande intresserad av bakifrånknulle så hör av dig snart. jag bor åckså i Stockholm. jag kan fixa allt för dig kring sex. puss och kram

  1. Läcker bor i Sthlm kan plocka dig när som då ja kommer med bil är 30 år och har bra erfarenhet inom bakifrån

 5. if you are intrested to go with english speaking man living stockholm with a good equipment then let me know.

 6. Hej,
  Jag är intresserad och jag har en stort erfarenhet jag vill gärna träffa dig.
  Hör av dig om det låter intressant.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.