Jag är här för att knulla

jag-ar-har-for-att-knullaHej på er alla! Jag är här för att knulla IRL, inget annat. INGEN camsex, telefonsex eller onödigt utdraget chattande. Endast seriösa! Och helst någon varaktig kk kring min egen ålder. Helst muskulös och tränad men i alla fall kraftig och inte trådsmal. Då jag själv har bild här svarar jag bara på likasinnade. Jag en en tjej på 26-år, bor i Göteborg, gillar att festa och umgås med mina tjej kompisar på helgerna. Jag har stora mjuka bröst med en rakad fitta som är för det mesta rätt så våt 😉

 

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

7 kommentarer

 1. Hej,
  Wow vad du är snygg !! Läcker bild och i närheten av Stockholm också !!! Mumsigt !! Vill du hitta på nåt tokigt…. vill gärna hitta på bus … Kungsholmen 38 år, blond, Bj

 2. Hej.
  jag är en trevlig kille 35 år.
  jag är trevlig, frisk ,rent ,rakat …
  vill gärna träffa en mogna kvinna som dig.
  vi kan träffa och fika först sen vi kan bestämma.
  du får ha mitt mail ovh maila mig
  [email protected]
  har kik qwrawi
  vid intressera du får ha mitt nr.
  jag hoppas att vi kan träffa snart.

 3. Tjena är 24 år fyller 25 i mars, tränar 3-5 ggr i veckan, älskar film och mys och knulla. bild och mer info ges vid svar 🙂
  mitt namn ser du nog från min Email 🙂

 4. Hej,

  Mitt namn är Peter jag är 26 år, jobbar som kommunikationschef, håller mig i bra form och har erfarenheten, har en stor och tjock kuk som du hade älskat. Hör av dig om du vill ha bildar och mer info

 5. Hej jag heter Magnus och jag blev väldigt tänd på dig när jag såg dig för du har härliga tuttar som är sköna att ta på kanske sätta kuken där också om du gillar de.Men om du skulle vilja träffas så måste du uppge din adress eller att vi ses någonstans där du bor eller där vi kan ses lite innan så vi får prata med varandra och se så att de stämmer för oss.Men jag blir väldigt kåt på dig de skall du veta.Men du får ha de så bra ,jag är här för att knulla,men om vi inte ses så kanske de går fint ändå.
  Många Kramar Från Magnus.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.