Knulla mig mellan mina stora

Knulla mig mellan mina storaNästan all sex!
26-årig tjej ställer upp på nästan allt om du är mogen och erfaren 35-50 år och tillfredsställer mig ofta med tunga och kuk. Knulla mig mellan mina stora, tunga pattar, ta mig bakifrån, även analt. Jag suger, slickar ditt rövhål och sväljer. Du slickar mig tills jag skriker. Jag bor i Malmö. Skriv till mig nu på direkten! Jag väntar!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

6 kommentarer

  1. Hej jag heter Magnus och du bor i Malmö och jag bor i Göteborg.Du jag skulle gärna vilja träffa dig om du vill det,det är du själv som avgör.Det vore väldigt skönt att ligga med dig,för det var väldigt längesen nu för man blir så fruktansvärt kåt när man tittar på skärmen speciellt när du är med där.Jag har varit gift innan men det tog slut,du har ju väldigt stora bröst vilket jag tycker är väldigt skönt.Du verkar ha en väldigt skön kropp som man blir väldigt kåt på,för det är väldigt skönt med stora bröst och så har du säkert en väldigt skön kropp som man tänder på.
    Magnus Andersson Tele.0703663345

  2. Shuu katt vill du ha nån nära o bra? Jag hittar över hela Malmö vilket område bor du?? Mm vill du ska bestäma hur du vill jag ska börja slicka dig mm

  3. Hej, jag heter Magnus och jag tycker att du ser väldigt skön ut du har väldigt sköna bröst vilket jag tycker är häftigt.Du jag skulle kunna knulla dig mellan dina stora tuttar om du vill och kanske spruta dig över din mage och dina bröst vilket vore skönt men då får du slicka mig också.Men du jag vill slicka dig med vad tycker du om det och när det går för dig så kan jag slicka en gång till.Men du kan du inte svara mig för jag är så fruktansvärt kåt så jag vet inte vad jag skall göra jag vill gärna träffa dig, men du bestämmer jag kan inte göra det för det är upp till dig.

    Många Hälsningar Magnus.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.