Kom och knulla mig

Kom och knulla migKnulla mig!
Hej killar. Är en tjej på snart 30 år som vill träffa yngre killar. Jag har inga speciella önskemål på utseende bara ni är friska och rena. Inga speciella önskemål när det gäller sexet heller. Ställer inte upp på perversiteter. Kom och knulla mig.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

19 kommentarer

 1. Vi kan börja med att vart bor du och om du kan skriva ditt nummer här så kan jag ringa upp dig då kan vi prata bättre.

  1. Jag kan skriva mitt NR: men du kommer inte ringa. Vi börjar med 072 å sen blir det 555 å efter det. 20 å 85.

 2. Jag är vältränad känner nog mig minst lika frustrerad med ditt förslag gjorde mig sugen att arbeta din kropp en hel natt mm

 3. hej!jag är en ren och frisk män som är väldigt sugen att ha sex med dig.ger din telefone nr so ringer jag upp dig. mvh male

 4. Hejsan är 19 år och lite oerfaren i sängen och jag tror att du skulle vara en bra lärare och om du vill så kan vi träffas nu i helgen om du bor i Stockholm

 5. Hej jag är en 19 årig kille som är lite oerfaren i sängen och jag tror att du skulle vara en bra lärare till mig i just det området om du känner för det så kan du skriva till mig på kik JHF97 för jag tror att vi skulle kunna ha roligt tillsammans kanske till och med den här helgen om du inte är upptagen.

 6. Hej,kom och knulla mig.Jag heter Magnus och jag vill gärna komma och knulla dig om jag får men jag kanske är för gammal.Men om du vill ha ett gott knull så kan du be mig för jag är väldigt tänd på tjejer speciellt om dom är kåta och de verkar du vara.Du jag sätter mitt telefonnummer här så kan du ringa om du känner för att älska så ska jag faktiskt oppfylla dina krav om de är de du vill,Och sen kan jag faktiskt slicka dig så att de går för dig inte bara en gång utan kanske tre eller fyra gånger vilket vore skönt eller hur.
  .Många hälsningar Magnus.

 7. Hej!
  Här har du en kille på 20 år, är riktigt kåt och vill gärna träffa dig och ha en trevlig kväll me en sån snygg tjej me den sexiga kroppen.
  Adda mig på snap: ahmad_k653
  Ifall det låter intressant för dig.
  Hör gärna av dig o alla tjejer här inne som letar efter knull hör gärna av er.
  Jag är musklig o har en riktigt fin kropp som ni kommer gilla, men även en riktigt hård och grov ….. så tveka inte⚘

 8. Hej. Här har du en kille som gärna vill träffa dig. Jag är med på allt, så släpp lös dina fantasier 🙂
  Hör av dig

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.