Suga dig skönt

suga-dig-skontMin fantasi! Du vill att jag står på mina knän framför dig och tar din hårda kuk i min mun? Du känner hur mina fylliga läppar omsluter sig runt skaftet och jag börjar suga dig skönt. Slickar lite på ollonet och sen tar kuken i min mun igen. När du känner att det är nära så gapar jag med vidöppen mun. Du lägger ditt ollon på min tunga och pumpar all din sperma i min mun. Du kan riktigt se hur det rinner ner i min svalg. Jag smakar på sperman innan jag sväljer allt. Låter det intressant? Du ska vara bs och seriös! 100% frisk. Renlighet är självklart. Du bör vara mellan 25-40 och ej vara överviktig. Jag vill helst suga en kuk på 18-23 cm. Jag är: 167 lång, 72 kg, brazil rakad mus. 100% frisk & glad. Renlig, , axellångt mörkt hår, fylliga läppar, ser ok ut. Vi ses kanske snart!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

5 kommentarer

  1. Hej, vill du suga mig skönt.Hej jag heter Magnus och är skild sedan ett år tillbaka och är väldigt kåt,så vill du suga min kuk får du gärna göra de.Du förstår att jag har inte älskat på över ett år nu så man blir förbaskat kåt när man tittar på dattan och ser alla tjejer utan kläder,ja nästan i alla fall.Du får faktiskt berätta var du bor om det blir så att jag skall hälsa på dig om du vill det bestämmer du inte jag för de måste du förstå.Men vill du knulla i baken också så kan jag göra de om du vill och sen vill jag faktiskt slicka dig två och tre gånger om du känner för de, verkar de skönt.
    . Många Hälsningar Magnus.

  2. En kille som letar efter sin första ligg 25 frisk, 183 lång 80 vikt. Mitt kik är kakarinho22022
    Om du vill veta mer.

  3. Hej,
    Wow vad du är snygg !! Läcker bild och i närheten av Stockholm också !!! Mumsigt !! Vill du hitta på nåt tokigt…. vill gärna hitta på bus … Kungsholmen 38 år, blond, Bj

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.