Spänning lite vid sidan av

spanning-lite-vid-sidan-avVågar man ta steget?
Jag är en tjej på snart 40 år, snäll lite blyg och har ett sambo liv men söker spänning lite vid sidan av, har aldrig gjort det förut men lite skall man leva innan man sätter skorna. Är ej ålders fixerad tycker bara att det förlänger livet lite med spänning och det spelar ingen roll om du har förhållande eller inte det är något som verken du eller jag kommer att fråga om allt kommer att var en hemlighet mellan dig och mig maila och berätta kanske är du lite betänksam skall jag göra det men sån är jag också så därför tänker jag att några mail kanske kan reda ut det kanske blir det något eller så blir det inget kanske blir det en bio träff eller ett möte vid havet i all hemlighet, skriv och kolla det skadar ingen man vet inte vad man känner när man står där öga för öga jag är ej utseende fixerad eller ålders fixerad bar att kunna stilla mina tankar och känslor om man skall våga eller inte hör av er så kan vi se hur det går.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

3 kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.