Ett gott knull

Ett gott knullErfaren kvinna söker specialvård. Uppskattar ett gott knull som alla andra kvinnor, men letar efter lite mer än så. Lite udda varianter av sex, och sådana killar hittar jag inte på krogen, så jag tänkte pröva min lycka här. Jag ser ganska bra ut, är medelålders och gillar att ta för mig i livet. Bor i Göteborg lite utanför storstan. Har jag väck ditt intresse kanske? Du är självklart diskret precis som jag och frisk. Ge mig ett svar om du är nyfiken. Kram Kram!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

6 kommentarer

 1. Hej.
  jag är en trevlig kille 35 år.
  jag är trevlig, frisk ,rent ,rakat …
  vill gärna träffa en mogna kvinna som dig.
  vi kan träffa och fika först sen vi kan bestämma.
  du får ha mitt mail ovh maila mig
  [email protected]
  har kik qwrawi
  vid intressera du får ha mitt nr.
  jag hoppas att vi kan träffa snart.

 2. Hej, vill gärna ta dig efter en romantisk kväll! Vill ha dig över allt, hör av dig om du inte kan släcka din törst efter min kuk 😉

 3. Hej,jag vill gärna träffa dig om du tycker att de går bra.Jag har bil så jag kan komma till dig om du vill så får vi se hur de blir.Jag kan komma en helg eller en vardag med, de är upp till dig att bestämma.Men jag tycker att de vore väldigt kul att träffa dig.
  Många Hälsningar Magnus.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.