Nyfiken på nätsex

Nyfiken på nätsexNybörjare…

Har länge varit nyfiken på nätsex och undrar om någon (gärna yngre) vill vara den som lär mig något nytt. Du måste ha ett trevligt sätt. Till en början vill jag testa att suga av dig och att du kanske leker med din tunga på min klitoris. Jag kan tänka mig att sättas på Skicka med bilder. Ansiktsbilder!!! Kom med förslag, jag är nybörjare så allt beaktas, Mötesplatsen, det löser sig. Hör av er så fort som bara är möjligt!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

7 kommentarer

  1. Hej! 😉 Blev intresserad av din annons. Är 21 år och på sätt och viss oerfaren men med en mycket kåta tankar. Vi kan lära mycket av varandra.

  2. Hej Nyfiken på nätsex jag heter Magnus och tycker du har väldigt sköna bröst man blir väldigt kåt.Jag undrar om du vill träffas men det beror på var du bor för är det i Stockholm så är det för långt för jag bor i Göteborg.Men är det så att du bor i närheten av Göteborg så kan det gå för jag blir så förbannat kåt av att titta på dig.

    Många Hälsningar Magnus.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.