Knulla med strap-on

Jag söker en man som är lätt UG – du är alltså inget proffs, neither am I! Vill ha en seriös relation, ett förhållande helt enkelt där man kan utvecklas tillsammans över längre tid. Jag tänder på tanken att t ex knulla med strap-on, att bli slickad mycket, utdela smisk etc. Att du även kan stå till tjänst på olika sätt: laga mat, serva mig, massera, ha med en till man etc (inget krav på BS dock). Finnas till för mig helt enkelt!

I gengäld får du nån som bryr sig om dig mycket och uppskattar din tillgivenhet. Förutsatt att vi klickar förstås. Förutom det ovan nämnda ingår förstås även vanlig sex i förhållandet, även att kunna ses hos oss båda.

Mina krav om dig (orubbliga):

– bosatt i Stockholm
– 180+ cm
– SINGEL
– att du ärligt önskar det jag nämnt ovan
– ålder 30-50

Vi hörs!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.