Söker en äldre man

Jag söker en äldre man som är erfaren och mogen, gift eller ogift spelar inte så stor roll, bara du är kåt och erfaren. Jag är en tjej som är 23 år och har haft lite sex men inte alls så mycket och killarna i min ålder kan inte så mycket och sprutar så snabbt, det är så tråkigt. Jag vill lära mig allt, det jag provat är skönt och jag tror att en äldre man kan lära mej allt om sex och alla njutningar.

Jag onanerar varje dag, ibland flera gånger, oftast med min dildo men ibland med fingrarna, det är otroligt skönt, vill du titta på? Det är en fantasi jag har, att få leka med min dildo samtidigt som en äldre man runkar och smeker sej själv.

Jag vill prova allt och är ständigt kåt, en äldre man som är erfaren och uthållig är min stora dröm, hoppas du finns. Jag längtar och väntar på just dej 😉

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

5 kommentarer

  1. Hej! Hur har det gått för dej? Hittat någon äldre man som förgyllt dina stunder? Jag skulle gärna vilja lära dej så otroligt mycket❤️ Hör av dej om du är intresserad;jag är 55år men väldigt ungdomlig. Puss på dj

  2. Hejsan!
    Man på 55 vårar till för att tjänstgöra i/ med hela din kropp!
    Skulle behöva veta var och när vi ska träffas för att njuta av varandra?
    Tungan långt upp i din varma gråtta samtidigt du gör det trevligt för mej med, puss på dej!

  3. mogen man i sthlm, min PT säger att min fysiologiska ålder är 48 år, viril, påhittig, het, ser bra ut, svarar med foto, kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *