Knullkompis som är max 25år

Knullkompis som är max 25årIngen kuk på länge, hjälp!
Hej, har länge varit sugen på att testa detta, har väninnor som hittat killar på vuxenkontakt och tänkte nu själv pröva lyckan. Jag är bara ute efter en knullkompis som är max 25år och svensk. Vi skall träffas när andan faller på och ha sköna stunder tillsammans. Det inkluderar avsugningar, fittslick och knulla länge med varandra så du måste vara uthållig. . Hör av dig ( har inte fått kuk på länge).

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

6 kommentarer

  1. Hej! Jag skulle vara där för dig med dom behoven du behöver 🙂 skön kille 20 år sthlm. Hör av dig privat så berättar jag mer 🙂

  2. hej
    jag uppfyller dina krav , och har stort intresse inom det du söker 😀
    höv av dig , skicka mig mejl så ses vi 😀

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.