Knulla i örebro

Knulla i örebroEn man är inte alltid en man!
Hej Jag är en kvinna på 165, 79 kg ser ”OK” ut och har rätt kraftiga bröst. Gift och bor i Örebro. Söker någon vill knulla i Örebro och etablera en hemlig sexrelation med, eftersom min man inte kan ge mig det ja vill ha, och jag vill inte gå ut på krogen. Vi börjar med att utforska varandra med mycket smek och massage. Efter det, om allt känns rätt är jag öppen och vill göra det mesta inklusive analsex. Svara snarast så kanske vi kan ta en första kontakt redan denna vecka.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

17 kommentarer

 1. Hej
  Jag åker Hagfors – Finspång två gånger i veckan och jag skulle vilja träffa en tjej/kvinna att knulla
  Mitt kik är suricats

  Mvh Patrik

 2. Mycket intressant. Jag är nyfiken, snäll och har en riktig rejäl kuk. Diskret jätte viktig för mig eftersom jag är gift
  Gärna en hemlighet sexrelation.
  Vi hörs
  Simo

 3. Hej! Jag är 32år och atlestiskt byggd. Är självsäker, trygg i mig själv och vet vad jag vill ha. Jag är lång, mörkhårig med blåa ögon och ser väldigt bra ut! Jag träffar dig gärna och ser vad som händer mellan oss, gillar vi det vi ser och hör så vill jag gärna mycket mer! Tänder galet mycket på analsex!
  Jag också väldigt trevlig och charmig:)

 4. Jag vill gärna ha någon brud som älskar att kolla på porrfilm och runka suga och givetvis knulla till en bra porrfilm du skulle få börja med en avsugning sedan en ordentlig av rukning mun knulla och slicka dig samtidigt som porrfilmen rullar så ska vi knulla med varandra hör gärna av dig på min mail om du vill ses och knulla av oss lite mycket min mail är [email protected] hör gärna av dig då blir det många orgasmer så det sprutar sats och fittsaften tar jag handvom

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.