En trevlig träff med en fin man skulle uppskattas

En trevlig träff med en fin man skulle uppskattas

Jag är på utbildning i stan och skulle gärna vilja träffa någon för ett trevligt sexmöte. Jag söker någon som är riktigt manlig, över 180 cm, trevlig och snygg. Jag är väldigt noga med hygienen och gillar inte rökare eller drinkare. Tror du att du skulle vara något för mig så skriv ett svar. Kan bara ses under kvällstid, så ingen mening att svara om det inte passar dig.

Jag är själv glad, trevlig, det sägs att jag är snygg, ödmjuk och mycket omtänksam. Jag tycker också det är enormt viktigt att man har bra åsikter och värderingar och jag gillar inte rasister eller sådana som har taskig syn på kvinnor. Så har du det, svara inte mig. Annars tycker jag du ska höra av dig.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.